اولین روز کنفرانس بین المللی هزاره خیام به همت مرکز خیام در دانشگاه نبریخا برگزار شد

مسئول مرکز خیام و دبیر اجرایی این کنفرانس ، فاطمه بیات فر، ضمن تشکر از دانشگاه نبریخا بخاطر حمایت همه جانبه شان در برای برگزاری این کنفرانس، اشاره کرد که مرکز خیام زیر نظر دانشگاه علامه طباطبایی ایران در دانشگاه نبریخا کار خود را با تمرکز بر فعالیت های فرهنگی، ایرانشناسی و آموزش فارسی از سال ۲۰۱۸ آغاز کرده است.

27 بهمن 1398

نشست مترجمان اسپانیایی برگزار شد

نشست مترجمان اسپانیایی با حضور نجمه شبیری و رافائل مائوریللو از استادان این رشته در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

19 آذر 1398

نگاهی به آثار و احوال دکتر نعمت الله ایرانزاده عضو هیئت علمی کنفرانس هزاره خیام

دکتر نعمت الله ایرانزاده، رئیس دانشکده زبان های خارجی و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی است. مختصری از روزمه ایشان در ادامه از نظر می گذرد

03 آبان 1398

نشست مشترک در خصوص توسعه همکاری های میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه کمپلوتنسه برگزار شد

مدیر گروه آموزشی زبان اسپانیایی دانشگاه در دیدار با دکتر اواوخنیو لوخان،‌ ریاست دانشکده زبان و ادبیات دانشگاه کمپلوتنسه مادرید در خصوص توسعه همکاری های مشترک بین دو دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

فراخوان مقاله کنفرانس بین المللی «هزاره خیام»

کنفرانس بین المللی «هزاره خیام» از سوی مرکز خیام متعلق به دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری دانشگاه های نبریخا و کمپلوتنسه اسپانیا ۲۷ و ۲۸ بهمن سال جاری برگزار می شود.

28 مهر 1398