هدف کلی:

با توجه به افتتاح تنها مرکز فرهنگ و زبان فارسی در اسپانیا -که سال 2018 به همت دانشگاه علامه طباطبایی در دانشگاه نبریخا افتتاح شد -و اهمیت این مرکز، در وهلۀ اول این طرح می تواند کاری مفید در جهت شناساندن این مرکز  به ایرانشناسان دنیا باشد. با ارتباط گیری مسئول مرکز خیام با این بزرگان زمینه تبدیل شدن مرکز خیام به نقطه مرکزی و محل گردهمایی های آتی ایشان زیر نظر بزرگترین دانشگاه علوم انسانی ایران یعنی دانشگاه علامه طباطبایی فراهم خواهد آمد. در وهلۀ بعد این اقدام می تواند زمینۀ پیوند بین محققین زبان و ادب و فرهنگ فارسی خارج از کشور را با اساتید دانشگاه های ایران فراهم کند و به مرور شبکه تحقیقاتی بزرگی در عرصه های دیگر نیز فراهم آید. این امر دور از ذهن نیست چنان که مرکزی چون مرکز خیام  با نام "اقامتگاه دانشجویان"در چند دهۀ گذشته، اساتید و بزرگان هنر و ادب و فرهنگ اسپانیا را گرد هم آورد چنانکه توانستند تحولی عظیم در ادبیات اسپانیا ایجاد کنند و آثار شان جهانی شود.